close
تبلیغات در اینترنت
آشپزی

مجله اینترنتی هنریک

آشپزی

آشپزی

آشپزی

تعرفه طراحی
درگاه پرداخت
قالب ساز انلاین
ساخت کد QR
رنگ های فلت
سفارش ترجمه
تمام ابزار ها
نام کاربری :
پسورد :
  • پسورد خود را فراموش کرده اید؟
  • نام کاربری :
    پسورد :
    تکرار پسورد :
    ایمیل :
    نام مستعار :
    کد امنیتی : کد امنیتیبارگزاری مجدد
    دسته بندی
    جمعه 12 خرداد 1396
     آموزش پخت پیتزا مارگاریتا در 4 مرحله آسان

    آموزش پخت پیتزا مارگاریتا در 4 مرحله آسان

    وبسایت دکتر کرمانی: حتی اگر آشپزی تازه کار نیز باشید با آموزش گام به گامی که در این پست خواهید خواند استاد پخت پیتزا مارگاریتا خواهید شد. پیتزا مارگاریتا یکی از انواع سالم پیتزا است که می توانید به سادگی در خانه بپزید. مواد به کار رفته در این دستور پخت کمک می کند پس از خوردن یک وعده، احساس سیری بلند مدتی داشته باشید. دلیلش استفاده از فیبر و پروتئین به میزان بالا است. در انتخاب غذاها همیشه درشت مغذی های به کار رفته را در نظر بگیرید و غذایی را انتخاب کنید که میزان متعادلی از هر کدام را داشته باشد.

    80 مشاهده
    دیدگاه
    ادامه مطلب
    جمعه 12 خرداد 1396
     تزیین شله زرد و حلوا برای سفره افطار

    تزیین شله زرد و حلوا برای سفره افطار

    وب‌سایت چیدانه: آن چند دقیقه ی قبل از افطار که به چیدن سفره افطار می گذرد یکی از زیباترین زمان هایی است که هر کسی می تواند تجربه اش کند، اصلا چیدن سفره افطار و تزیین آن حال و هوای دیگری دارد. اما امروز می خواهیم به بررسی ایده هایی برای تزیین عناصر داخل سفره افطار یعنی تزیین شله زرد و حلوا که از اجزای جدایی ناپذیر سفره افطار هستند بپردازیم. پس با ما  تا انتهای این مطلب جذاب همراه باشید.

    81 مشاهده
    دیدگاه
    ادامه مطلب
    یکشنبه 07 خرداد 1396
     دو غذای سریع که برای افطار به دردتان می خورد

    دو غذای سریع که برای افطار به دردتان می خورد

    مجله آشپزی مثبت: ماه مبارک رمضان شروع شده است و باید به فکر افطار و سحری مان باشیم. وقتی روزه ایم شاید یکی از سخت ترین کارها درست کردن غذا برای افطار باشد. بنابراین اگر غذایی مد نظرمان باشد که سریع آماده شود، مطمئنا خیلی خوشحال می شویم. در این مطلب طرز تهیه دو نوع غذای سریع را به شما آموزش می دهیم. نگاه به اسم شان نکنید، خیلی هم عجیب غریب نیستند!

    78 مشاهده
    دیدگاه
    ادامه مطلب
    یکشنبه 07 خرداد 1396
     طرز تهیه رول های پنیری مرغ

    طرز تهیه رول های پنیری مرغ

    وب سایت روزیاتو: در اینجا، یک غذای بسیار زیبا و خوشمزه برایتان در نظر گرفته ایم که در واقع، لقمه های کوچک مرغ سوخاری، به همراه سس گوجه فرنگی و پنیر هستند که با چاشنی هایی که به آن اضافه می کنید، طعمی عالی پیدا خواهند کرد. همراهمان باشید.

    93 مشاهده
    دیدگاه
    ادامه مطلب
    یکشنبه 07 خرداد 1396
     سالاد توت فرنگی و مرغ به همراه گردو

    سالاد توت فرنگی و مرغ به همراه گردو

    وب سایت دکتر کرمانی: اگر قرار باشد سالادی میل کنید که معادل یک وعده کامل باشد پیشنهاد می کنم این دستور پخت را از دست ندهید. همه چیزهای خوب دست به دست هم داده اند تا وعده ای فوق العاده خوشمزه و سالم را برای شما محیا کنند. در این سالاد وعده میوه و سبزیجات را با هم خواهید داشت این یعنی مقدار زیادی ویتامین، مواد معدنی، فیبر و آنتی اکسیدان همچنین از مرغ و پنیر که حاوی پروتئین هستند نیز نباید گذشت. روغن زیتون هم چربی های سالم را به این وعده اضافه کرده.

    98 مشاهده
    دیدگاه
    ادامه مطلب
    جمعه 05 خرداد 1396
     این دم‌نوش ها رو زیاد بنوش!

    این دم‌نوش ها رو زیاد بنوش!

    برترین ها:دم‌نوش های گیاهی، سال های زیادی است که در خانه تقریبا همه ما ایرانی ها وجود دارند و از خواص زیاد  آنها استفاده می کنیم. حالا این برچسب دم‌نوش چیزی است که در سال های اخیر به آن زده شده و شکلی مدرن به آن داده است. همان جوشانده های مادربزرگ ها که هر کدام برای یک درد یا مرضی خوب هستند، امروز در بسته بندی ها و فرم های کیسه ای یا باز در فروشگاه ها عرضه می شوند.

    109 مشاهده
    دیدگاه
    ادامه مطلب
    جمعه 05 خرداد 1396
     ایده هایی برای تزئین چای و قهوه

    ایده هایی برای تزئین چای و قهوه

    وب سایت سوران: یه آدم شاد میدونه که تا زمانی که خودش رو دوست نداشته باشه و بلد نباشه که به خودش احترام بذاره، نمیتونه با بقیه آدم ها هم رفتار شایسته ای داشته باشه. این موضوع در مورد غذاها و نوشیدنی هایی که برای خودمون آماده میکنیم هم درسته و خیلی مهمه که حتی اگه تنها هم هستیم ، خوشگلسازی خوراکی هامون رو یادمون نره.
    61 مشاهده
    دیدگاه
    ادامه مطلب
    جمعه 05 خرداد 1396
     8 غذای جدید و خوشمزه با مرغ (1)

    8 غذای جدید و خوشمزه با مرغ (1)

    ماهنامه سفره ایرانی: مرغ منبع بسیار خوب پروتئین است و 120 گرم آن حدود 70 درصد نیاز پروتئین بدن را فراهم می کند. افرادی که می خواهند مقدار چربی غذای خود را کاهش دهند، می توانند از گوشت مرغ استفاده کنند. گوشت سینه مرغ در مقایسه با ران چربی کمتری دارد. با مرغ غذاهای متنوع و زیادی را می توان تهیه کرد که در اینجا چند نمونه را در اختیارتان قرار می دهیم.

    78 مشاهده
    دیدگاه
    ادامه مطلب
    پنجشنبه 04 خرداد 1396
     تهیه گنوچی خانگی؛ خمیری با سیب زمینی و تخم مرغ

    تهیه گنوچی خانگی؛ خمیری با سیب زمینی و تخم مرغ

    وب سایت آشپزباشی: گنوچی خانگی از مجموعه دستورغذایی های گوردن رمزی است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم.

    گنوچی (Gnocchi) خمیری است که از انواع آرد، سیب زمینی، تخم مرغ، پنیر و گیاهان معطر تهیه می شود و معمولا به جای پاستا خورده می شود. این دستور راهی عالی برای استفاده از سیب زمینی آب پز یا تنوری است. می توان آن را تنها با آرد و تخم مرغ هم پخت، ولی سیب زمینی بافتی سبک و پفکی به آن می دهد.
     
    63 مشاهده
    دیدگاه
    ادامه مطلب
    یکشنبه 31 ارديبهشت 1396
     تهیه کاپ کیک کهکشانی با تزئین هیجانی

    تهیه کاپ کیک کهکشانی با تزئین هیجانی

    وب سایت روزیاتو: روش تهیه این کاپ کیک بسیار آسان است اما برای تزئین آن به انواع تزئینات براق خوراکی نیاز دارید که می توانید از لوازم قنادی فروشی ها خریداری کنید. از جمله باید به نقل های براق، ستاره های درخشان و پودرهای اکلیل مانند اشاره کرد. برای آشنایی با روش پخت این کاپ کیک ها با ما همراه باشید.

    123 مشاهده
    دیدگاه
    ادامه مطلب
    یکشنبه 31 ارديبهشت 1396
     املت پنیر؛ منبع خوبی برای پروتئین

    املت پنیر؛ منبع خوبی برای پروتئین

    وب سایت آشپزباشی: املت پنیر از مجموعه دستورغذایی های جیمی الیور است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم.
     
    این دستور سریع، مناسب هر ساعت از روز و هر فصلی از سال است. تخم مرغ منبع خوب پروتئین است که به رشد و ترمیم ماهیچه ها کمک می کند. می توانید از سایر مواد دلخواهتان برای رویه استفاده کنید.
     
    61 مشاهده
    دیدگاه
    ادامه مطلب
    شنبه 30 ارديبهشت 1396
     کیکِ دو رنگ، مخصوص عصرانه های بهاری

    کیکِ دو رنگ، مخصوص عصرانه های بهاری

    برترین ها - ماهنامه کیک و شیرینی - ماندانا حسین زاده: در این مطلب طرز تهیه کیکی دو رنگ را به شما آموزش داده ایم. اگر عاشق کیک شکلاتی و یا کیک سفید باشید، در اینجا ما کیکی از ترکیب هر دو را به شما آموزش داده ایم.

    66 مشاهده
    دیدگاه
    ادامه مطلب
    شنبه 30 ارديبهشت 1396
     علیه نهضت اوپنیسمِ آشپزخانه...

    علیه نهضت اوپنیسمِ آشپزخانه...

    برترین ها - هفته نامه کرگدن - نیوشا طبیبی: آپارتمان های قوطی کبریتی که مسکنمان شد، هنوز آشپزخانه ها را نسبتا بزرگ می ساختند، اما بلای «آشپزخانه اوپن» که آمد آشپزخانه ها را تنگ و ترش و بدقواره و آشکار به روی مهمانان کرد.

    62 مشاهده
    دیدگاه
    ادامه مطلب
    شنبه 30 ارديبهشت 1396
     طرز تهیه لقمه های اسفناجی لازانیا

    طرز تهیه لقمه های اسفناجی لازانیا

    برترین ها - وب سایت روزیاتو: در این روشِ تهیه ی لازانیا، به گوشت یا قارچ نیازی نیست و فقط اسفناج و پنیر می خواهد. برای داشتن طعم بهتر، می توانید از پنیر ریکوتا استفاده کنید که در ترکیب با اسفناج بسیار عالی می شود. برای یادگیری روش تهیه این لقمه های لازانیا در ادامه با ما همراه باشید.

    53 مشاهده
    دیدگاه
    ادامه مطلب
    پنجشنبه 28 ارديبهشت 1396
    قلقلی های بامزه شبیه به آبنبات چوبی

    قلقلی های بامزه شبیه به آبنبات چوبی

    وب سایت سوران: نام این دسر Cake Pops است و ظاهری شبیه به آبنبات چوبی دارد و جالب به نظر میرسد. برای درست کردن آن ابتدا یک کیک اسفنجی ساده درست کنید. مدل و طعم آن هیچ فرقی نمیکند و به سلیقه خودتان بستگی دارد. مقداری خامه مخصوص شیرینی به آن اضافه کنید.حالا باید با دست هایتان وارد عمل شوید و کیک و خامه را خوب با هم قاطی کنید. و آنها را به صورت گرد در بیاورید. مانند یک آبنبات چوبی آن را درست کنید برای این کار میتوانین از پایه ها ی چوبی یا پلاستیکی استفاده کنید.
    66 مشاهده
    دیدگاه
    ادامه مطلب
    چهارشنبه 27 ارديبهشت 1396
    غذاهای معروف گیلان به همراه سیر

    غذاهای معروف گیلان به همراه سیر

    همشهری شش و هفت - حبیبه بدری: آمریكایی‌‌ها 19 آوریل  هر سال را با برپایی جشن و جشنواره به مناسب روز ملی سیر جشن می‌گیرند. هرچند ما روز ملی سیر نداریم‌ اما در عوض در شمال ایران هر روز، روز ملی سیر است. به علاوه وقتی سیر تازه، با ساقه و برگ به بازار می‌آید جشنواره خودجوش سیر راه می‌افتد كه بیا و ببین. چون عمر سیر سبز خیلی كوتاه است و مثل گل «همین پنج روز و شش باشد». اصلا بهار است و سیر تازه‌اش و همین بوی سیر تازه یعنی خانه، غذا، آشپزی، زندگی و... حتی اگر فقط در سبزی‌فروشی‌ها ببینیم و پای‌شان به آشپزخانه‌مان نرسد. اصلا بهار یعنی خوردن ماست و سیر تازه و رفتن به كما. هوای بهار هم كه پایه است!

    55 مشاهده
    دیدگاه
    ادامه مطلب
    چهارشنبه 27 ارديبهشت 1396
    کیک شکلاتی؛ محبوب ترین کیک دنیا

    کیک شکلاتی؛ محبوب ترین کیک دنیا

    ماهنامه کیک و شیرینی - معصومه خوانساری: در همه جای دنیا، کیک شکلاتی از جمله خوشمزه ترین و پرطرفدارترین کیک ها محسوب می شود. در این مطلب هم طرز تهیه کیک شکلاتی ساده با رویه کرم شکلاتی را به شما آموزش داده ایم.
    64 مشاهده
    دیدگاه
    ادامه مطلب
    چهارشنبه 27 ارديبهشت 1396
    سالاد ترخون، فشار خون‌تان را پایین می آورد

    سالاد ترخون، فشار خون‌تان را پایین می آورد

    ماهنامه سرآشپز: ترخون یکی از گیاهان معطر نسبتا پر استفاده می باشد که به عنوان سبزی نیز تولید و مصرف می گردد. ترخون بدلیل افزایش ترشح اسید معده و خاصیت اشتها آوری از قدیم الایام به عنوان ادویه مخصوص گوشت مورد توجه بوده است و سبب کاهش فشارخون هم می شود.

    61 مشاهده
    دیدگاه
    ادامه مطلب