close
تبلیغات در اینترنت
غذای ملل

مجله اینترنتی هنریک

غذای ملل

غذای ملل

غذای ملل

تعرفه طراحی
درگاه پرداخت
قالب ساز انلاین
ساخت کد QR
رنگ های فلت
سفارش ترجمه
تمام ابزار ها
نام کاربری :
پسورد :
  • پسورد خود را فراموش کرده اید؟
  • نام کاربری :
    پسورد :
    تکرار پسورد :
    ایمیل :
    نام مستعار :
    کد امنیتی : کد امنیتیبارگزاری مجدد
    دسته بندی

    غذای ملل

    بخش بایگانی
    جمعه 12 خرداد 1396
     آموزش پخت پیتزا مارگاریتا در 4 مرحله آسان

    آموزش پخت پیتزا مارگاریتا در 4 مرحله آسان

    وبسایت دکتر کرمانی: حتی اگر آشپزی تازه کار نیز باشید با آموزش گام به گامی که در این پست خواهید خواند استاد پخت پیتزا مارگاریتا خواهید شد. پیتزا مارگاریتا یکی از انواع سالم پیتزا است که می توانید به سادگی در خانه بپزید. مواد به کار رفته در این دستور پخت کمک می کند پس از خوردن یک وعده، احساس سیری بلند مدتی داشته باشید. دلیلش استفاده از فیبر و پروتئین به میزان بالا است. در انتخاب غذاها همیشه درشت مغذی های به کار رفته را در نظر بگیرید و غذایی را انتخاب کنید که میزان متعادلی از هر کدام را داشته باشد.

    80 مشاهده
    دیدگاه
    ادامه مطلب
    یکشنبه 07 خرداد 1396
     دو غذای سریع که برای افطار به دردتان می خورد

    دو غذای سریع که برای افطار به دردتان می خورد

    مجله آشپزی مثبت: ماه مبارک رمضان شروع شده است و باید به فکر افطار و سحری مان باشیم. وقتی روزه ایم شاید یکی از سخت ترین کارها درست کردن غذا برای افطار باشد. بنابراین اگر غذایی مد نظرمان باشد که سریع آماده شود، مطمئنا خیلی خوشحال می شویم. در این مطلب طرز تهیه دو نوع غذای سریع را به شما آموزش می دهیم. نگاه به اسم شان نکنید، خیلی هم عجیب غریب نیستند!

    78 مشاهده
    دیدگاه
    ادامه مطلب
    یکشنبه 07 خرداد 1396
     طرز تهیه رول های پنیری مرغ

    طرز تهیه رول های پنیری مرغ

    وب سایت روزیاتو: در اینجا، یک غذای بسیار زیبا و خوشمزه برایتان در نظر گرفته ایم که در واقع، لقمه های کوچک مرغ سوخاری، به همراه سس گوجه فرنگی و پنیر هستند که با چاشنی هایی که به آن اضافه می کنید، طعمی عالی پیدا خواهند کرد. همراهمان باشید.

    93 مشاهده
    دیدگاه
    ادامه مطلب
    پنجشنبه 04 خرداد 1396
     تهیه گنوچی خانگی؛ خمیری با سیب زمینی و تخم مرغ

    تهیه گنوچی خانگی؛ خمیری با سیب زمینی و تخم مرغ

    وب سایت آشپزباشی: گنوچی خانگی از مجموعه دستورغذایی های گوردن رمزی است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم.

    گنوچی (Gnocchi) خمیری است که از انواع آرد، سیب زمینی، تخم مرغ، پنیر و گیاهان معطر تهیه می شود و معمولا به جای پاستا خورده می شود. این دستور راهی عالی برای استفاده از سیب زمینی آب پز یا تنوری است. می توان آن را تنها با آرد و تخم مرغ هم پخت، ولی سیب زمینی بافتی سبک و پفکی به آن می دهد.
     
    64 مشاهده
    دیدگاه
    ادامه مطلب
    شنبه 30 ارديبهشت 1396
     طرز تهیه لقمه های اسفناجی لازانیا

    طرز تهیه لقمه های اسفناجی لازانیا

    برترین ها - وب سایت روزیاتو: در این روشِ تهیه ی لازانیا، به گوشت یا قارچ نیازی نیست و فقط اسفناج و پنیر می خواهد. برای داشتن طعم بهتر، می توانید از پنیر ریکوتا استفاده کنید که در ترکیب با اسفناج بسیار عالی می شود. برای یادگیری روش تهیه این لقمه های لازانیا در ادامه با ما همراه باشید.

    53 مشاهده
    دیدگاه
    ادامه مطلب