close
تبلیغات در اینترنت
املت پنیر؛ منبع خوبی برای پروتئین
تغیر ظاهر پست ها

درحال بارگذاری ....
به سایت هنریک خوش آمدید.وارد یا عضو شوید کاربرگرامی شما اکنون در مسیر زیر قرار دارید : املت پنیر؛ منبع خوبی برای پروتئین
سایت هنریک در سال 1394 به منظور ارائه بهترین و حرفه ای ترین ابزارها ،قالب ها و مطالب گرافیکی ایجاد شد و با قدرت تمام به رقابت با سایر رقبا میپردازد .

املت پنیر؛ منبع خوبی برای پروتئین

تاریخ ارسال پست:
یکشنبه 31 ارديبهشت 1396
نویسنده:
عبداله مظفری
تعداد بازدید:
51

 املت پنیر؛ منبع خوبی برای پروتئین

وب سایت آشپزباشی: املت پنیر از مجموعه دستورغذایی های جیمی الیور است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم.
 
این دستور سریع، مناسب هر ساعت از روز و هر فصلی از سال است. تخم مرغ منبع خوب پروتئین است که به رشد و ترمیم ماهیچه ها کمک می کند. می توانید از سایر مواد دلخواهتان برای رویه استفاده کنید.
 
مواد لازم:
 
  •     تخم مرغ  ۲ عدد بزرگ
  •     نمک  نوک انگشت
  •     فلفل سیاه  نوک انگشت
  •     روغن زیتون  ۱/۲ قاشق غذاخوری
  •     پنیر چدار ۱۰ گرم
 
املت پنیر 
 
طرز تهیه:
 
1- تخم مرغ ها را در کاسه ای بشکنید، به آن ها نوک انگشت نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و با چنگال بزنید تا خوب ترکیب شوند.
 
2- ماهیتابه ی نچسب کوچکی روی حرارت پایین گرم کنید. روغن را در ماهیتابه بریزید و بعد با احتیاط ترکیب تخم مرغ را اضافه کنید.
 
3-ماهیتابه را بچرخانید تا تخم مرغ به صورت یکدست در آن پخش شود.
 
4-وقتی تخم مرغ از زیر پخته ولی از رو کمی شل بود، پنیر را روی آن بپاشید. با کفگیر کناره های املت را از ماهیتابه جدا کرده و املت را از وسط تا کنید.
 
5- وقتی املت از زیر طلایی شد، ماهیتابه را از روی حرارت بردارید و املت را در بشقاب بگذارید. آن را به همراه گوجه فرنگی و چند برش از نان دلخواهتان میل کنید.
 

نکاتی در رابطه با تهیه ی املت پنیر:

1- پنیر را رنده کنید.

کلمات کلیدی

املت پنیر؛ منبع خوبی برای پروتئین

مطالب مرتبط
نظرات این مطلب
نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی